29 Mayıs 2017 Pazartesi

925 Gümüş Çift Alyans (İçine İsim Yazılabilir, isim Yazan Erkek ve Bayan...

2 yorum:

  1. BYOZCANSİLVER GÜMÜŞ YÜZÜK ÜRÜNLERİ

    byozcansilver gümüş yüzük ve takı aksesuarları yüzlerce çeşit ve modeli ile tüm kullanıcılarına estetik görünüm sunuyor.

    Gümüş Yüzük Neyi Temsil Ediyor?

    Pek çok toplumda olduğu gibi Türk kültüründe de gümüş yüzük farklı bir anlama sahip. Gümüş yüzük toplumların genel inanışlarına göre özgürlüğü temsil ettiği bilinmekte. Antik yunan dönemlerinde gümüş yüzüğün takılma sebebi güç göstergesi olarak biliniyordu. Günümüzde gümüş yüzük liderlik ve öncü ruhu yansıttığı daha sıklıkla bilinmektedir. Gümüş yüzükler de kullanılan taşların hemen hemen hepsinin farklı özellikleri bulunuyor. Örnek olarak akik taşlı yüzük için bilinen özellikleri arasında stresi azalttığı, şifa kaynağı olduğu pek çok yerde yazılmakta. Gümüş yüzüğün üzerine işlenen taşlar gümüş yüzüğü tabiri caiz ise gümüş yüzük yapan en temel özelliktir. Üzerinde bulunan taşlar gümüş yüzüğe farklı farklı anlamlar katarak kullanıcının ruh halini temsil eder.

    Erkeklerin genel olarak sıklıkla kullandığı aksesuarların başında gelen Gümüş yüzük, tarihin neredeyse her döneminde benimsenmiş pek çok amaçla kullanılmıştır. Türk toplumunda ve kültüründe genel olarak erkeklerin altın yüzük ya da altından yapılmış aksesuarları tercih etmemesinin en büyük sebebinin dinimizde bunun haram kılınmasından kaynaklanıyor. Altın yüzüğün kadınlara daha çok hitap etmesinden dolayı İslam dinince yasaklanmış olmasından dolayı bu inanca sahip erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuar gümüşten yapılan yüzük, kolye ya da bileklik gibi aksesuarlardır.

    Yüzük Takmanın Anlamı Nedir?

    Özgürlüğü temsil etmesinden dolayı erkekler tarafından sıklıkla kullanılması yüzük takmanın anlamını belirtiyor. Liderlik hislerine sahip ya da öncülük hislerine sahip erkekler de yüzük takmak sıklıkla görünen bir durumdur.

    Erkeklerde Gümüş Yüzük Ölçüsü Nedir?

    Kadın ya da erkek fark etmeksizin gümüş yüzük kullanan kişiler için ölçüler her zaman farklıdır. Kişinin parmak ölçüsüne göre yüzükler seçilmelidir. Erkekler de ya da kadınlar da standart ölçü denilen bir durum yoktur.
    by ozcan silver
    by özcan silver
    byozcansilver
    www.byozcansilver.com

    YanıtlaSil